پخت کباب عربی,طرز تهیه کباب عربی

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم برای کباب عربی:
 گوشت گوساله چرخ کرده     500 گرم
 روغن      2 قاشق سوپخوری
 پیاز ریز خرد شده     2 عدد
فلفل سبز ریز خرد شده       7 الی 8 عدد
رب گوجه فرنگی     1 قاشق سوپخوری
برگ جعفری خرد شده     2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه پودر شده     یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک     1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم کوفته سیب زمینی:
 سیب زمینی     4 عدد
آب      به مقدار لازم
بلغور گندم پخته       4 پیمانه
پیاز رنده شده      1 عدد
روغن زیتون     50 میلی لیتر
برگ جعفری ریز خرد شده     2 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی     1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی تند     1 قاشق سوپخوری
زیره پودر شده     به مقدار لازم
نمک     به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب عربی :

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برگ جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه تفت دادن ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

برای تهیه کوفته سیب زمینی:

سیب زمینی را در آب بپزید و سپس له کنید. بلغور گندم پخته را با پیاز رنده شده، روغن زیتون، برگ جعفری ریز خرد شده، سس های گوجه فرنگی، زیره و نمک مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه و مخلوط کنید. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود مانند تصویر، شکل دهید. مخلوط گوشت را وسط ظرف سرو قرار دهید، کوفته ها را دور آن بچینید و سرو کنید.